Oferte Tabere Vara

Bine ati venit la TABERE DE VARA.info !

Dragi parinti, aici este locul unde copilul dumneavoastra paseste pe poarta naturii, imbratiseaza aventura si descopera lucruri noi despre el si mediul inconjurator.

OFERTE: TABERE DE VARA 2013

Echipa noastra a conceput sase tipuri diferite de tabere de vara sezon 2013, in locatii diferite dar la fel de frumoase din care puteti alege.

1. TABERE DE SUPRAVIETUIRE  ZARNESTI PLAIUL FOII

Tabere Zarnesti Plaiul Foii 2013 - departe de oras in mijlocul naturii  confera confortul ideal pentru o tabara de supravietuire.

Activitati generale tabara Zarnesti Plaiul Foii: Tehnici, tactici si informatii  de supravietuire pentru copii, orientare dupa natura si busola, informatii meteo distractive, construire de adaposturi, pescuit,  tiroliana, tir cu arcul si cu prastia,  drumetii, mestesuguri si confectionare de zmee, funiculare pe apa, si multe alte activitati distractive si antrenante. DETALII OFERTA …

2. TABERE DE CERCETASI ZARNESTI

Tabere ZARNESTI 2013 - locatia perfecta pentru taberele de cercetasi cu o priveliste minunata, aflata in mijlocul naturii unde ne putem dezvolta activitatile nestingheriti de lumea din exterior.

Activitati generale Tabara ZARNESTI : Escalada, Tiroliana, Rapel, Orientare turistica, Tir cu arcul, Echitatie, Pescuit, Drumetie, Campare etc. DETALII OFERTA …

3. TABERE DE TENIS BRAN

Tabere BRAN 2013- Tabere de Tenis 2012 la Bran destinate copiilor cu varste cuprinse intre 5 ani si 18 ani in functie de seria aleasa. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va confirma seria dorita.

Activitati generale Tabere BRAN- Tenis, Tir cu arcul, Tiroliana, Cinema 5D, Excursie, Piscina, etc. DETALII OFERTA…

4. TABERE ECHITATIE CHEILE RASNOAVEI

Tabere Cheile Rasnoavei 2013- in aceasta tabara copii dumneavoastra vor fi intiati in echitatie si vor invata cum sa interactioneze cu aceste minunate animale, intr-un cadru mirific situat la poalele M-tilor Postavaru.

Activitati generale Tabara CHEILE RASNOAVEI - Lectii de Echitatie, Tiroliana, Sarituri in coarda, Tir cu Arcul, Piscina Paradisul Acvatic, Discoteca, Foc de tabara, etc. DETALII OFERTA…

5. TABERE FOTOGRAFIE SI PICTURA DAMBUL MORII

Tabere Dambul Morii 2013- in aceasta tabara copii dumneavoastra vor experimenta tehnici ale picturii si desenul intr-o atmosfera relaxanta, si se vor implica in exercitii de dezvoltarea creativitatii, fiind observati individual si evaluate aptitudinile spre a fi  indrumati catre tehnica ce li se potriveste.

Activitati generale Tabara DAMBUL MORII – Pictura, Desen, Fotografie, Tiroliana, Echitatie, Drumetii, Discoteca, Foc de tabara, etc. DETALII OFERTA…

6. TABERE ADVENTURE BUSTENI

Tabere Busteni 2013 – Tabara de aventura in Busteni timp de o saptamana cu activitati de echipa axate pe relationarea dintre copii, spiritul de echipa, cat si jocuri de automotivare si de indemanare.

Activitati generale Tabere BUSTENI 2013 – Initiere Alpinism, Catarari si Rapel, Tiroliana, Initiere Speologie, Echitatie, Orientare Turistica, Drumetii, Camping si Foc de Tabara, etc. DETALII OFERTA…

7.TABERE PURE ADVENTURE PREDEAL

Tabere Predeal 2013 – aceasta oferta se adreseaza copiilor cu varste intre 14 ani si 18 ani.

Activitati generale  Tabere PREDEAL 2013 - Activitatile au un grad mediu de dificultate si  se structureaza pe intervalul a 7 zile, sub forma unei expeditii de aventura cu trasee de catarare, rapel si tiroliana in Cheile Rasnoavei, campare cu foc de tabara si cantece de chitara, traseu de mountain bike de 2-3 ore, expeditie de 6 ore de la Bran la Bucegi cu vizitarea obiectivelor Crucea, Babele si Sfinxul, relaxare la piscina Aqua Parc, si distractie intre echipe la Paintball, etc. DETALII OFERTA…


 

 

TABERE DE AGREMENT 2013 !

3. TABERE DE ALPINISM BUCEGI 2012 – Detalii Oferta

4. TABERE DE ALPINISM AZUGA 2012 – Detalii Oferta

5. TABERE DE CERCETASI & ANIMATIE ARIESENI 2012 – Detalii Oferta

TABERE DE VIZITARE SI ANIMATIE 2013 !

6. TABARA DE ANIMATIE APUSENI 2011 – Detalii Oferta

 

7. TABARA DE ANIMATIE SUBCETATE. 2011 – Detalii Oferta

 

8. TABARA DE VIZITARE MARAMURES 2011 – Detalii Oferta

 

9. TARA DE VIZITARE BUCOVINA 2012 – Detalii Oferta


Incepe TABARA DE VARA LA MUNTE 2013 pentru copii !

Gata dragi copii si parinti, un nou sezon de tabere de vara la munte si in intreaga tara incepe !

Dupa cum bine v-am obisnuit si vara aceasta va asteptam in taberele noastre pe care le organizam pe Valea Prahovei si nu numai, cu aceeasi atmosfera pitoreasca foarte indragita de voi, si cu multe programe noi.

Programul va fii mai distractiv si interactionant ca in sezoanele trecute, avem moduri noi de a ne distra si invata lucruri utile imbinate cu multe surprize intr-un mediu pe cat se poate de natural, frumos si sanatos.

Oferta pentru tabere de vara 2013 !

Va oferim o gama larga de oferte de tabere pentru taberele de vara, atat pe Valea Prahovei, in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Arieseni, Maramures, Delta Dunarii. Un model nou de tabere de vara cu diferite tematici in Bran, Brasov, Rasnov si Zarnesti, tabere de animatie si vizitare de obiective turistice in Bucovina si Maramures si multe altele.

Tematici Tabere de Vara 2013

  • Tabere de Vizitare Obiective Turistice Bucovina si Maramures 2011
  • Tabere de Animatie Muntii Apuseni- Arieseni 2011
  • Tabere de Cercetasi 2013
  • Tabere de Tenis 2013
  • Tabere de Alpinism Muntii Bucegi 2013
  • Tabere de Supravietuire 2013
  • Tabere de vara in Delta Dunarii 2011
  • si alte surprize!

Programe NOI pentru Tabara de vara 2013!

Aceste noi programe va vor invata, pe partea de alpinism, cunoasterea echipamentelor de alpinism de vara, noduri si tehnici de alpinism;  pe partea de camping, orientarea in mediul inconjurator cu ajutorul busolelor, hartilor si astrelor; iar pe partea de supravietuire copii vor invata sa devina niste mici cercetasi si meteorologi.

Daca am reusit sa va captam atentia, atunci va invitam sa vizitati programele noastre de tabara care contin informatii cat mai detaliate asupra activitatilor ce vor fi desfasurate in taberele de vara.

Obs: Toate aceste programe de tabara 2013 vor fii realizate sub stricta si permanenta supraveghere a unui instructor!

Pentru mai multe informatii accesati ” Oferte Tabere Vara

Tabere de Vara 2013 – Prescolari, scolari - tabere de vara pentru copii ! Organizam tabere cu copii, tabere de vara pentru copii la munte, tabara prescolari, scolarilor si tabere pentru studenti ! – Tabere pentru vacanta de vara; Cursuri: Scoala de vara Alpinism, Scoala de vara Supravietuire si Scoala de vara Camping.

© 2014 Tabere Vara . Sitemap . Programe Aventura Ro Adventure | Project by Promoro Creative Studio